Image
Naar boven
Menu
20 augustus 2014

Trench coat inspiratie

Dagelijks houden wij een zonnedansjes bij BLFlab. Het kan namelijk niet zo zijn dat de zomer in een klap voorbij is, terwijl we zo lekker op gang waren. Maar voor het geval dat onze dansjes niet helpen, geven wij graag wat inspiratie weg op het gebied van jassen.

We hebben het hier dan over de “tussenjas” ofwel trench coat, want voor de winterjas vinden wij het echt nog veel te vroeg.

trench coat

Om te beginnen is een jas een behoorlijk belangrijk item binnen je garderobe. Je komt niet weg met één jas, ook niet als het je lievelingsjas is en de jas bij meerdere outfits past. Dat laatste is enkel en alleen een mooie bijkomstigheid.

Denk er maar eens over na, je draagt dit item bijna dagelijks, dan wil je toch dat daar enige afwisseling in zichtbaar is om iedere keer weer die perfect impression te maken? Vandaag hebben wij enkele trench coats op een rij gezet, waarvan wij menen dat je daar minstens drie varianten van in je kast
zou moeten hebben.

Naast de originele trench coat die ieder seizoen terug komt en altijd goed staat, zet de trend van de pasteltinten ook nog even door. Zeker de komende maanden is het geen straf om mooie afgezwakte tinten als lavendel, roze en blauw te dragen. Deze kleuren staan prachtig bij je opgebouwde zomertint en geven een happy feeling.

Naarmate de herfst haar intrede doet neemt de trend van mixing materials toe.
Verschillende stoffen zijn met elkaar gecombineerd, vooral de combinatie met leer blijft geliefd.

Wij zijn benieuwd in welke trend wij jou binnenkort mogen spotten.

Have a day full of inspiration!

Ingrid ~

Submit a Comment

Geplaatst door

Categories

Nice to have