Image
Naar boven
Menu

.

Passie is haar kracht…

Ingrid Dijkstra is een professioneel freelance online Beauty-, Lifestyle- en Fashionmarketeer.

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de fashion-retail bij V&D, Claudia Strater, Hunkemoller en YAYA Fashion, onder andere op het gebied van (online) marketing en PR, was het tijd voor een nieuwe stap! Vanuit passie en ervaring start Ingrid in 2014 BLFlab. Een creatief online marketinglabel met een andere gedachte en aanpak. Zoals de naam al doet vermoeden richt Ingrid zich met dit label alleen op bedrijven in het Beauty-, Lifestyle- en Fashionsegment.

Ingrid zet haar ruime praktijkkennis en -ervaring in om bedrijven verder te brengen op het gebied van (online) marketing en PR. Zij weet welke websites, sociale netwerken, communities en blogs belangrijk zijn binnen het BLF segment. Daardoor weet Ingrid de perfecte marketingmix te creëren zodat merken binnen de juiste online kanalen zichtbaar zijn en de gewenste doelgroep wordt bereikt.

Omdat Ingrid actief aanwezig is in het fashion landschap vertaald zij haar mening en ervaring in een blog. Dit blog is terug te lezen binnen het BLFlabblog en sociale media maar Ingrid is ook een samenwerking gestart met Fashionbloggers. Daardoor heeft haar mening op het gebied van beauty, lifestyle en fashion een nog groter bereik waardoor zij meer mensen kan inspireren.

Wil je meer weten? Neem contact op met Ingrid of bekijk haar expertise en bepaal waar zij het verschil kan maken voor jouw merk…