Image
Naar boven
Menu
23 maart 2015

Hallo SPRING, trek iets leuks aan we gaan!

Na een winter die eigenlijk nooit echt begonnen is, mogen we alweer de lente welkom heten. Mijn winterdepressie verlaat daarmee acuut mijn lichaam waardoor de leukere Ingrid weer tevoorschijn komt. En zo ook de nieuwe collectie-items in de stores.

Dit is het moment waarbij het wel zo handig is om te weten wat nu de trends zijn voor dit seizoen. Want met de zonnige dagen in aantocht, krijgen we spontaan zin in het kopen en dragen van de nieuwe collectie/trend items.

blog

Colour is the new black

Het is lente en dat betekent dit seizoen wat kleur in je kast. Hoewel de pastel blue en pink aan het begin van dit seizoen nog steeds populair zijn, gaan de kleuren van pastel over in fel. Daarbij spelen de kleuren groen, blauw, rose/rood, orange en geel een grote rol. Zelfs ik als zwart-, grijs- en ecrudrager heb maar liefst drie fel gekleurde items nu al in mijn kast hangen, dat belooft wat ;-).

Many fabrics

Stoffen vind ik persoonlijk altijd erg belangrijk. Een stof bepaalt vaak je totale uitstraling. Dit voorjaar komt eigenlijk iedere stof wel aan bod. Leer blijft terug komen met daarbij de suede variant wat voor een beetje jaren ‘70 look zorgt. Denim is naast de broek ook erg populair in de vorm van een blouse en dress. De kantendetails geven dit seizoen de romantische touch maar is ook erg leuk te combineren met het stoere leer. Naast kant zijn de doorzichtige stoffen die je huid zichtbaar maken erg in trek. Mix zoveel mogelijk de stoffen met elkaar voor jouw eigen unieke combinatie en look.

In your closet

Maar wat is dit voorjaar nu echt nodig in jouw kast om volledig on trend te zijn?
Daar gaan we:

– Een pastel blue/pink coat of colbert
– Peep toe heels
– Oranje of blauw streep shirt
– Een leren top
– Suede jacket
– Denim dress
– Blousje met kanten details
– Een midi skirt
– En voor de echte trend woman een jeans met wijde pijp

Ik heb er zin in en ben benieuwd hoe de stijlen terug gaan komen in het straatbeeld.

X Ingrid